Евреите масово напускат Европа

Евреите масово напускат Европа

Автор:

news.bg

 

Източник: GettyImages

 

 

 

 

Решението на Великобритания да излезе от ЕС може дотолкова да дестабилизира ситуацията в Европа, че животът там да стане несигурен за евреите и да постави под въпрос съществуването на еврейските общности.

Това коментира, цитиран от британски и руски медии, председателят на Съвета на равините в Европа и главен равин на Москва Пинкас Голдшмид.   !?!?!?

По думите му, в момента евреите в Европа се чувстват все едно са на железопътна линия и от двете им страни идват влакове.

Единият влак е радикалният ислям и ислямският тероризъм. Другият –антисемизмът на стара Европа и крайните десни настроения. Двете заплахи, взети заедно, поставят под въпрос съществуването на евреите в Европа, коментира Голдшмид.

Той смята, че за положението на единоверците му са повлияли терористичните актове в Париж, Брюксел и Копенхаген, но и Брекзита.

Анкета сочи, че 40 процента от запитаните евреи във Франция се боят да носят дрехи и символи, изразяващи тяхната националност. Десетки хиляди евреи вече са емигрирали от Франция и Белгия и броят им расте, подчертава Голдшмид.

Той е убеден, че са необходими усилия за интегриране на многочислените мигранти, наводнили Европа и въведени в системата на европейските ценности.

Ако настоящата ситуация не се промени, има опасност ЕС да се превърне в провалил се експеримент, изтъква Пинкас Голдшмид.

Ако погледнем 30 години напред, ще видим разединена Европа, част от чиито страни са под властта на „Братя мюсюлмани“, а другите – под влиянието на ултрадесни движения, казва още той в своя реч пред Европарламента.

Шефът на ЕП Мартин Шулц подкрепя опасенията на висшия равин, като изтъква, че през 1945 година броят на евреите в Европа е 4 млн., докато сега те са само милион.

Оше нещо oт мрежата!!!!

Публикувано на 23.11.2015  в Свят

КОИ СМЕ НИЕ ДА ЗАЩИТАВАМЕ ХРИСТИЯНИТЕ ОТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ НА СВЕТА, и да кажем, че няма да приемем мюсюлмани или джамии в нашите държави. Това заяви германският канцлер Ангела Меркел на среща при закрити врата за поведението на Унгария, Чехия и Словакия, които се противопоставят на приемането на мигранти.

Унгарският премиер Виктор Орбан и неговият словашки колега Роберт Фицо остро осъдиха нейната политика на отворени граници за бежанците…
Според тях тя по този начин е предизвикала още по-голяма бежанска вълна от

мюсюлманските държави, които застрашават християнските ценности в Европа.

 

Из книгата на Жак Атали, „Евреите, светът и парите“. Икономическа история на еврейския народ, С., 2009.

с. 467 „…огромната маса от евреи с възторг приветствуват премахване на самодържавието. Сред членовете на болшевишката партия евреите са сравнително малко, но сред висшите ръководители те са доста. Открояват се четерима: Григорий Евсеевич Радомилски, наречен Зиновиев, който е станал един от най-близките Ленинови сътрудници, е ръководител на III интернационал; Лев Давидович Бронщайн, наречен Лев Троцки, основова червената армия, като много от офицерите са

евреи; Исаак Нахман Щайнберг, който пише на идиш и е от традиционалистко литовско еврейско семейство, автор на докторска дисертация по право, посветена на наказателното право в Талмуда, член на болшевишката фракция в Руската социалдемократическа партия, а после в болшевишката партия, става на тридесет години народен комисар по правосъдието; най-сетне Максим Литвинов, арестуван в Лондон и разменен срещу един британски консул, става заместник-комисар на външните работи. Има и други, не толкова видни, като Соколников, народен комисар по финансите, и Свредлов, председател на Всеруския централен изпълком.“

 

 

Из книгата на Дъглас Рийд „СОРЪТ ЗА ЦИОН”, С., 2006.

с. 339 „Като такъв „отпечатък на палец“ на местопресъплението се явява и още един „закон“ – против антисемитизма, който не се поддава, както е известно, на юридически определение. С този „закон“ незаконното само по себе си и откровено еврейско правителство предупреждава руския народ, че под смъртна заплаха той не трябва да се интересува кои са авторите и източниците на революцията, както и кои са тези, които ги управляват. Фактически това означава, че Талмудът става закон за Русия, а през следващите 40 години той приема още по-големи мащаби, като се превръща в закон в живота на всеки жител на Запада.“(под линия: Написано през 1956 г. – Бел. ред.)

„Взривяването на черквите с динамит и устройването на антирелигиозен музей в храма Василий Блажени са само най-демонстративните проявления на режима, …“

с. 340 „Върху масовите убийства от този период лежи неизгладимия печат на талмудиската мъст над „езичниците“…, Якоб Петерес – председател на петроградската ЧК – нарежда да започне  „масов терор“ против руснаците. А друг евреин, Зиновиев, иска да бъдат унищожени, ни повече, ни по-малко, а точно десет милиона руснаци. Бялата Книга на британското правителство за болшевизма (1919 г.) свидетелства за последвалите масови убийства на руски селяни. Най-силно е изразено всичко това в знаменателната форма на убийството на семейството на Романови.“

с. 341 „През април 1918 г. след окончателното закрепване на еврейския режим, императорът и неговото семейство по заповед от Москва са преместени в Екатеринобург. Руските войници, които пазят дома, където е затворен императорът се заменят с други, личности, които никога не са установени точно… Руският комендант в къщата  на Ипатиев е сменен от евреина Янкел Юровски (това става на 7 юли 1918 г.).“

с. 341-342 „Истината става известна след освобождаването на Екатеринобург от бялата армия на 25 юли 1918 г. Генерал Дитерихс, началник щаб на бялата армия, известният криминален следовател Н. Соколов и Уилтън разкопали заритите улики. … Убийството е извършено по заповед от Москва, като се поддържа постоянна връзка със Свредлов – открити са записките на телефонните разговори с чекистите в Екатеринобург. След тях е и донесението за него от Екатеринбург, което гласи: „Вчера отпътува куриер към Вас заедно с интересуващите ви документи“. Куриерът е самият главен убиец Юровски, а „документите“ по мнение на следователя, са главите на убитите Романови, тъй като нито черепите им, нито пък някакви остатъци от черепни кости са намерени.“
Приносът на евреите в Европейския
интеграционен проект

matildamarton / 4 дни ago

The Еnd of Zion, 02.11.2015 г.
Превод: Д. Атанасова/Българска легия за информационна защита

Наскоро попаднах на интересен документ (може да се намери тук: kas.de ), който подробно представя
конференция, състояла се в Израел на 07.05.2013 г., под наслов „Приносът на евреите в европейския интеграционен проект.”

Той съдържа записи на речите, произнесени от различни еврейски и европейски представители, присъствали на конференцията, спонсорирана от германската фондация „Конрад Аденауер,” речи, които си струва да бъдат прочетени.
Д-р Шарон Пардо (Sharon Pardo) в своите „приветствени бележки” открива конференцията с изобилие от отвратителни хвалби за евреите като за „Избрания народ на Европа” и като за „същността на европейската принадлежност.”
Като пример за причината на тези хвалби се посочва, че „през двадесетото столетие евреите са били главният космополитен, интеграционен елемент в Централна Европа: те са били нейната интелектуална спойка, кондензирана версия на нейния дух, създатели на  духовното ѝ единство,” но най-вече заради факта, че те са, и са били, главните популяризатори и подбудители на „мултикултурализирането” на Европа – т.е. на принудителната интеграция и унищожаването на идентичността, културата и традициите на местните бели европейци, които сега, благодарение на този мултикултурализъм, изглежда ще бъдат заменени от ислямски халифат, за който по всяка вероятност ще бъдат характерни квартали, пълни с престъпления, тероризъм, масови изнасилвания и брутална и продължителна кръвопролитна война.

Посланието и тонът на документа в основата си са такива, че заради мнимия еврейски Холокост Европа трябва да бъде смесена и размесена с диваци от Третия свят, за да могат белите да изкупят непростимия грях, че са позволили „избраните от Бога” да пострадат.
Това размесване и умишлено унищожаване на европейската идентичност и бялата раса винаги е било целта на ЕС. Ричард Куденхов-Калерги (Richard Coudenhove-Kalergi), чиито идеи са вдъхновили ЕС и европейския „интеграционен проект,” пише в своята книга „Практически идеализъм” (Practical Idealism), че

Човекът на бъдещето ще бъде от смесена раса. Днешните раси и класи постепенно ще изчезнат поради изчезването на времето, пространството и предразсъдъците. Евразийско-негроидната раса на бъдещето, подобна по своя външен вид на древните египтяни, ще замени разнообразието от народи с разнообразие от индивиди.“

ЕВРЕЙСКИЙ ПОРТАЛ

евреи, еврейская культура, еврейские праздники

 

    Евреи – выдающиеся общественные и политические деятели:

….

Андропов Юрий Владимирович

Бегин Менахем
Бен-Гурион Давид

Каганович Лазарь Моисеевич

Примаков Евгений Максимович
… и т.д.
Андропов, Юрий Владимирович — Википедия

(2 (15) июня 1914[2][3], станция[4] Нагутская[5]Ставропольская губерния — 9 февраля 1984Москва) — советский государственный и политический деятель, фактический руководитель СССР в 1982—1984 годах. Генеральный секретарь ЦК КПСС (19821984),

В мае 1953 года Андропо… переходит на работу в МИД СССР[36].
В МИДе Андропов возглавлял 4-й Европейский отдел, в октябре 1953 года был назначен советником-посланником в Венгрии.

С июля 1954 года по март 1957 года посол СССР в Венгрии.
Играл активную роль в подавлении
 антикоммунистического восстания в Венгрии.
Для Андропова „венгерская трагедия“ стала прекрасным трамплином для головокружительного карьерного взлёта.

Мало кто знает о его проблемах с первой женой, с сыном от первого брака и вообще, как он появился в Политбюро. Рассказывают, он становился белым как бумага, когда его спрашивали про первую супругу или про автобиографию периода 1933—1935 годов. (внук Брежнева — Андрей Брежнев)[22].

Также в 1936 году он был снят с воинского учёта из-за сахарного диабета и проблем со зрением[24].

3 июня 1940 года Ю. Андропов был избран первым секретарем ЦК ЛКСМ Карело-Финской ССР. Семья (жена и двое детей) остались в Ярославле[26][27].

В 1940 году Андропов познакомился в Петрозаводске с Татьяной Филипповной Лебедевой, на которой женился в начале войны. В августе 1941 года родился сын[28].

«Юрий Владимирович сам не просился послать его на войну, в подполье или партизаны, как настойчиво просились многие работники старше его по возрасту. Больше того, он часто жаловался на больные почки. И вообще на слабое здоровье. Был у него и ещё один довод для отказа отправить его в подполье или в партизанский отряд: в Беломорске у него жила жена, она только что родила ребёнка. А его первая жена, жившая в Ярославле, забрасывала нас письмами с жалобой на то, что он мало помогает их детям, что они голодают и ходят без обуви, оборвались (и мы заставили Юрия Владимировича помогать своим детям от первой жены). ….
За месяц до смерти Юрий Андропов совместно с Рональдом Рейганом был признан «Человеком года» (1983) в журнале Time. Такой чести его предшественник Леонид Ильич Брежнев (находившийся у власти 18 лет) не удостаивался ни разу, а Юрий Владимирович был во главе государства всего пятнадцать месяцев.

 

Тайм обяви Ангела Меркел за личност на годината

„Изненадана съм колко малодушни може да сме понякога и колко бързо губим кураж“, казва германският канцлер

Свят 

 Европа 9 декември 2015, 15:44, oбновена в 16:01 4046

 

Из книгата на Дъглас Рийд „СОРЪТ ЗА ЦИОН”, С., 2006.
с. 658-659 „Ние сме длъжни тук да хвърлим поглед назад, преди да приключим втория, последен стадий на унгарската народно-освободителна война, доколкото именно примерът на Унгария има най-голямо значение. Ние не знаем поради какви причини, но именно тук ръководството в Москва поставя знак на равенство между еврейската власт и терористичния режим, като се приема твърдото решение да не допуска разгрома, нито на едното, нито на другото. Опитът на Унгария доказва повече откъдето и да е другаде, продължаващото еврейско-талмудистко ръководство на революцията с център Москва. Комунистическият режим от 1919 г., който унгарците успяват да отхвърлят със собствените си сили, след краткия период на неговия безжалостен терор е тогава чисто еврейски, независимо от участието в него на един или двама неевреи, което с нищо не променя неговата същност. Това е най-кървавото господство от страна на четиримата основни еврейски терористи, поддържани от многочислената еврейска паплач, а именно Бела Кун, Матиаш Ракоши, Тибор Самуел, и Ерньо Герьо. От тях нито един не можем да наречем унгарец, всеки от тях получава своите задачи от Москва.“
с. 660 „…защото ционисткото нахлуване в Египет и участието в него на Англия и Франция спасяват комунистическата революция, избавят я от необходимостта да избира между двете посочени решения. Трябваше някой като с вълшебна пръчица (а чии ръце трябваше да я държат?) да отмести погледа на целия свят от Унгария към Близкия Изток и така унгарските събития загубват каквото и да е значение.“
с. 661 „Прословутият „еврейски въпрос“ и тогава е издигнат на първи план, като сподавя в своята сянка проблясването на надеждите в Европа. Отново, както и през 1917 г., революционният комунизъм и революционният ционизъм действат ръка за ръка, като взаимно се поддържат един друг.“
с. 662 „Създаването на ционистката държава се оказва още по-съдбоносно за човечеството, отколкото второто дете на талмудисткия кагал в Русия – комунистическата революция.“
Из книгата на Дъглас Рийд „СОРЪТ ЗА ЦИОН”, С., 2006.
с.742 „Няма значение, че Съединените щати представляват най-голямата колониална държава в света (доколкото авторът не вижда разлика между отвъдморска и сухопътна експанзия), която овладява по пътя на завоеванията или …“
„Да не забравяме обаче, че самото „обществено мнение“ в наше време се превръща във фабрична стока, произвеждана в какъвто вид желаете.“
с. 751 „За постигането на своите фантастични цели за световно господство тази сила използва два метода – революция от долу и развращаване на правителствата горе, и тя постига огромни успехи по този път, като използва и двата инструмента за насъскване на класи и народите един срещу друг.“

 

„Израелски новини”: ислямизацията на Европа е много добро нещо

Публикувано на 09.10.2015  в Свят

Израелският равин „раби” Барух Ефрати смята, че евреите „трябва да се радват за това, че със загубата на своята идентичност Европа СИ ПЛАЩА за това, което ни причини в продължение на стотици години”, като същевременно възхвалява исляма заради „насърчаването” му на „скромността и уважението към Бог”.

Равинът „раби” Барух Ефрати /Rabbi Baruch Efrati/, глава на йешива и на еврейската общност в селището на еврейски заселници Ефрат /Efrat/ на Западния бряг /на р.Йордан, б.пр./ е уверен, че ислямизацията на Европа всъщност е нещо добро.

„С Божията помощ, езичниците там ще възприемат един много по-здравословен начин на живот, с повече честност и почтеност, а не като лицемерното Християнство, което се представя за чисто, но в корените си е из основи корумпирано”, обяснява той.

Ефрати написа, че ислямизацията на Европа е нещо много по-добро от „Християнска Европа” по-етични и теологически причини – като „наказание срещу християните” заради преследванията на евреите, както и поради факта, че Християнството се счита за идолопоклонство, за разлика от исляма, от халахическа гледна точка /т.е. от гледна точка на „Халаха”/Halakha, הֲלָכָה/ – законодателната, нормативната част от Талмуда/.

В обобщение Ефрати заключи, че „дори и да сме във война с арабите в защита на земята на Израел, Ислямът все още е значително по-добър като езическа култура в сравнение с Християнството”…
redicecreations.com, 08.10.2015 г.
Превод: Р. Григоров/Българска Легия за информационна защита
и
зточник: ANONYMOUS BULGARIA

Полковник от израелските специлани части прави плашеща прогноза за тероризма в ЕС
Свят
Европа

21 ноември 2015, 10:24, oбновена в 10:28 26632

„Европа избра да затвори очите си пред заплахата от тероризъм и затова сега я очакват кръв и страдания”. Предупреждението идва от полковник Гарен от израелските спецчасти…
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bitnami