Писма от читатели

          Уважаеми господин Стоянов,
Сърдечно благодаря за оказаното ми внимание. С радост приемам предложението Ви за наши бъдещи контакти и сътрудничество с вестника. Вярвам, че нашият контакт е плод на Божието провидение! Някога така се запознах с Илия Минев, мир на праха му и слава на труда му, на страданията му, които само Историята и Личности могат да оценят. Изпращам Ви карта за местонахождението на родното ми село. Един ден ще ми гостувате. Отговора си забавих поради факта, че ползвам интернет само при слизане в Смолян. За преки контакти, моля звънете на моя
GSM.
С дълбоко уважение и вяра във Вас, оставам
Анастас Барбов

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Здравейте г-н Стоянов,

Не зная  как да изразя радостта си, че не сте ме забравили мен и това, което си говорихме на масата.
Получих две писма на немски, които обаче не мога да преведа. Едното го имам сканирано и ще се опитам да Ви го изпратя, а другото ще го изпратя утре, след като го сканирам.
С моите приятелисе срещаме съботите и се опитваме да намерим начин да участваме активно
за промяна на живота в хубавата ни България. Непременно ще им предам поздравите от Вас.
В личен план: гледам си двегодишната щерка, за която Ви разказах и планувам как да намеря начин да направя трети фестивал на пясъчните фигури.
С най-голямо удоволствие ще чакам среща, да се видим в удобно за Вас време.
Поздрави Пламен

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Приветствувам появата в ел-пространството на вестник, който няма намерение да се кланя на никого. Сигурно ще се опитат да го смачкат. Дано да издържи!

Любомир Петрушев

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Lieber Herr Stoyanov,
Ihre Zeitung habe ich mit grossem Interesse gelesen. Ich gratuliere, dass sie jetzt als e-Publikation erscheint. Sie haben wirklich Grossartiges für Bulgarien geleistet. Möge der Herrgott Ihnen auch weiterhin eine so robuste Gesundheit und Arbeitskraft verleihen. Das wünsche ich Ihnen von ganzem Herzen!
Mit herzlichen Grüssen
Ihr Franz Görner

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bitnami