Светът – септември-ноември д-р Веселин Стоянов

Светът – септември-ноември
2016 година
Следваканционният период ни разкрива една нерадостна картина на света.
Основните белези на световната политика са:
– Опити за изграждане на нов световен ред, съпътстван от установяване на нов вид колониално владичество.
Осъществяването му става с помощта на криминални и корумпирани субекти, чиито досиета са ги направили привлекателни и удобни за ционистко-масонско-американските завоеватели на света. На това трио пригласят и масонският Ватикан и „православният“ вселенски патриарх Вартоломей. Като прибавим и огромния шпионски апарат, който осигурява на споменатия квинтет изобилна информация и огромна отровна медийна мрежа, която служи послушно на скритите в удобна сянка властелини, разбираме пред каква опасност е изправена нашата планета.
– След назначаването на губернатори, наречени президенти или премиери, на тях им се поставя задачата да водят политика на масово затъпяване на огромна част от хората. Да си припомним изказването на премиера в оставка Борисов, който заяви пред работници от Оловно-цинковия завод: „Аз съм прост и вие сте прости, затова се разбираме“. И за да се разбират все повече хора с Борисов и подобните нему, трябва да произведем все повече прости хора  в България, съответно в света.
– Израел беше съзнателно монтиран сред мюсюлманските държави в Близкия изток, с цел там да няма мир. Тел Авив не признава определените му при неговото раждане граници. Анексира с война Голанските възвишения и заяви, че няма да ги върне на Сирия. Как реагира ООН? С беззъба резолюция, призоваваща … Нищо повече. Тел Авив извършва масово строителство на палестински територии. Реакция? Санкции? Не! САЩ и съюзници откъснаха Косово от Сърбия след повече от два месеца жестоки бомбардировки. Санкции? Не! Крим, който беше част от Русия, беше „прехвърлен“ от един украински селянин – Хрушчов –  ген.секретар на КПСС, на неговите съселяни от Украйна, в противоречие дори със съветските закони. Чрез референдум, народът на Крим пожела да се
върне
обратно
в Русия. И ужас! Санкции, стоварване на войски по руските граници, а масмедиите промиват бързо и настойчиво мозъците на обикновените хора по света. Говорят за анексия, за военно престъпление, заговориха и за международно право!

ООН, ЕС и НАТО не заклеймяват варварското нападение и разгромяване на една независима държава – Ирак и убийството на нейния президент. Никой не посмя да каже, че е нарушено международното право, че САЩ са агресор, на който трябва да бъдат наложени икономически и политически санкции, на границите на агресора не бяха изпратени самолетоносачи и морски пехотинци.
Причината за двата аршина е, че вече не съществува международно право, което е заменено с правото на тоягата. САЩ я държаха  дълги години и се наслаждаваха на своята безнаказаност.Унищожиха Либия, намесиха се в Йемен, създадоха Ислямска държава и тръгнаха на война срещу законно избраните президент и правителство на страната. Дойде обаче ден, когато на световната политическа и военна сцена се появиха и други носители на тояга. Вашингтон изпадна в ужас и паника и все още не иска да разбере, че политиката на масово оглупяване на народите започва да се пропуква.  ЕС е пред разпад, разногласията вътре в съюза се увеличават, 6 държави поискаха промяна на условията за членство. Некрологът на изпадналия в мозъчна смърт съюз е написан, остава ритуалът на погребението. Другата пионка –  НАТО ще последва съдбата на своя събрат ЕС. Европа иска вече европейска армия, план който изключва САЩ. Ръководството на НАТО пита с плачевен глас какви последици ще има това за организацията и за техните огромни заплати.
Шокиращ бе удара за западноевропейските и американските управляващи „елити“ с избирането на Доналд Тръмп за  президент на САЩ. Предизборната му платформа предизвика масови инфаркти сред военнолюбците в Америка и Европа. Средствата за масова „информация“ проведоха най-мръсната си кампания срещу Тръмп. Около 600 американски медии изливаха помия срещу Доналд, десет пъти по-малко медии се осмелиха да изкажат някаква подкрепа за Тръмп.  
Първи пробив, който е от изключително важно значение за бъдещето на света.

– Израел няма търпимост към силни мюсюлмански държави в Близкия изток и Северна Африка. Чрез свои агенти – араби мюсюлмани, Тел Авив участва в организирането на Ислямска държава наравно със САЩ и Саудитска Арабия. В подкрепа на тази наша информация ще посоча, че ислямистите действат по най-садистичен начин срещу своите едноверци, но не предприемат нищо и не отправят нито една закана срещу Израел.
Целта на Тел Авив,  с оглед осигуряване на сигурността на страната, е пълното унищожаване и обезлюдяване на региона. Останалите живи нещастници ще бъдат насочени към Европа, която е следващата запланувана жертва на богоизбрания народ, в съюз с кандидата за световно господство – САЩ.

Успоредно с унищожаването на Близкия изток, на Северна Африка и  Европа, вървят с небивала настойчивост и наглост действията по разгромяването на Русия, най-голямата и най-богатата на природни богатства страна. Работи се по разчленяването на федерацията на малки държавици, които да бъдат поставени в пълна зависимост от сатанинските сили, работи се по унищожаването на руската икономика и финанси, по пълната изолация на страната и въвличането й в регионални и извънрегионални конфликти, които да я дискредитират и отслабят икономически и военно. За сега тези опити не дават сериозни резултати, но надеждата умира последна за световната мафия.

Европа, в т.ч. и България, е наложително да се освободи незабавно от пришълците, които наводниха Стария континент след неслучайно отправената им покана от Ангела Меркел.Европа е изправена пред невероятно тежък проблем и той трябва да бъде решен, въпреки политическите разногласия между и вътре в европейските държави, ако искаме да осуетим опитите  за ликвидиране на континента.

В неистовата си омраза срещу Русия, квинтетът обявява война и на православието. Европейският парламент се изяви като войнстващ орган на попечителите си и обвини православието в проводник на московската пропаганда, която целяла разчленяването на ЕС и още куп страшни деяния. Злобните и лъжливи обвинения идват заради ролята на православната църква за съхраняване на истинските християнски ценности и за поддържане на духа и вярата на православните християни в тържеството на истината и правдата.

В САЩ и Европа има и трезвомислещи политици, управници, журналисти, анализатори, разузнавачи и други. Така напр., бившият директор на ЦРУ Дейвид Петреус  и военният анализатор от Бруклингския институт Майкл О,Хенлън са на мнение, че действията на Русия на международната арена са „внимателно прецизирани и регулирани“. Това мнение те изразяват в коментар във връзка с обвиненията срещу Москва относно присъединяването на Крим през 2014 г.: „Крим в крайна сметка исторически е бил руски и е населен с рускоезични хора, освен това в него се намира единствената на Черно море руска военноморска база“, пишат двамата. В заключение Петреус и О,Хенлън твърдят, че действията на Русия едва ли представляват някаква опасност за НАТО, затова разполагането на военен контигент в  балтийските държави не само е ненужно, но е и опасно, защото може да провокира по- нататъшно изостряне на отношенията между Москва и Вашингтон/РИА Новости.
Новата посланичка на САЩ в Украйна Мери Йованович заяви в свое интервю с едно от промаданските украински издания, че е предложила на украинските власти да забравят в близкото десетилетие Крим.
От нормално мислещите отиваме към тяхната противоположност:
Отговорният редактор на
The Nation Стивън Коен заявява, че на външната политика на САЩ влияние оказва т.нар. „партия на войната“, в която той включва Пентагона, Държавния департамент, Конгреса и различни медии. Коен е категоричен, че САЩ не могат да работят в кооперация с Русия по „някои съображения“,сред които е и фактът, че от „всички задгранични лидери само руският президент Владимир Путин противостои на неоконсервативния световен ред, който се опитва да установи САЩ“. „… Русия си върна статута на велика държава…, което противоречи и дори оскърбява устрема на САЩ да наложи свой световен ред“.
Дейвид Джубърт, старши анализатор в М-во на отбраната на САЩ казва в интервю за украинското издание „Крайна“, че противопоставянето между Русия и НАТО при война ще продължи не повече от 10-20 дни, тъй като военният бюджет на НАТО е 10 пъти по-голям от този на РФ. „Това ще бъде война между стари винтовки и модерни лазери, казва той,…Русия ще капитулира за 10-20 дни.
Лошо е, че има цяла армия от военни, журналисти, анализатори и други тем подобни, които полагат неимоверни усилия да спечелят умовете на обикновените хора за смъртоносната кауза.
Пролетният вятър задуха и първите кокичета
подадоха главички в САЩ, България, Молдова,
Будапеща, Прага,скоро във Франция, Италия и
на други места.
Да има дадем нашето доверие и сила,
за да победим Мрака.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bitnami