ШАЙКА АНТОН ТОДОРОВ

             

                МАРШЪТ  НА  ЧЕКИСТИТЕ
Представяме книгата на Антон Тодоров на нашите читатели. Така, както се продаваше за 9 лв.на жадните за истината сънародници. „В тази книга политологът Антон Тодоров вади мръсните им (на ГЕРБ) тайни. В първо лице. С документи и факти“.
В сутрешното предаване на НОВА ТВ, на въпрос на журналиста Виктор Николаев към депутата от ГЕРБ Антон Тодоров, след негова дълга тирада срещу президента, водещият попита дали става дума за  шайка, Тодоров отвърна: „Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам, че липсва столчето й. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам“.
След това в ролята на ментор влезе вицепремиерът  Валери Симеонов, който се раздразни от въпросите за скандала с роднинските назначения, станал известен като „Кумгейт“. Той призова Николаев да не клати държавата, което изуми водещия и той попита: „Аз клатя държавата или вие?“/в. „СЕГА“
НОВА ТВ съобщи, че приема отправянето на заплахи от публични личности към журналисти за недопустимо поведение. „Ръководството на телевизията застава зад Виктор Николаев и останалите журналисти, чиято работа е да задават въпроси. Квалифицирането на журналистическите въпроси вместо даването на отговори е опит за подмяна на актуалните теми“, се посочва в позицията  на Броудкастинг Груп.

ПОЗИЦИЯ НА РЕДАКЦИЯТА
Гонитбата на власт и материални блага, липсата на морални задръжки, изключването на християнската ценностна система от обществения живот води до стряскащ упадък на нравите.
Антон Тодоров иска да изчисти срама си от скока в лагера на „обикновените разбойници“, които той громи с факти и документи в книгата си, представена по-горе.
Изчистването той разбира с недопустимо арогантно поведение в парламента и на тв екрана. Смята, изглежда, че само така ще спечели благоволението на началниците си. Може би е прав за себе си. Като наблюдаваме нашия политически театър, липсата на морал и етика, битката за пари и власт, той не е първи, нито ще бъде последен.
Само недоумение може да предизвика и призива на Валери Симеонов, Николаев да не клати държавата. Толкова изнемощяла ли е нашата държава под мъдрото ръководство на другаря Бойко Борисов, та един обикновен въпрос, поставен от един обикновен водещ може да я катурне в пропастта?
Редакцията призовава и другите ТВ канали да вземат отношение по случая и да не канят гамени в предаванията си.
Призоваваме лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да извади от парламента пришелеца Антон Тодоров за непристойното му поведение, за отправените клеветнически реплики към президента на Р.България ген. Румен Радев.
Българи,трябва още в зародиш да  спрем марша на чекистите, за да не стане късно.
София, 06.10.2017 г.
за редакцията :
д-р Веселин Стоянов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Bitnami